Dinamo și-a găsit în sfârșit antrenor


-->
Dinamo are un nou antrenor. FANATIK a aflat că Ovidiu Burcă a bătut palma cu oficialii clubului și va prelua echipa. Noul antrenor s-a întâlnit şi cu membrii DDB, care şi-au dat acordul.

Dinamo face schimbări şi pe banca tehnică. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin s-au ocupat în ultimele săptămâni de antrenamentele echipei, însă, FANATIK a aflat că pentru liga secundă va veni un nou antrenor.

Din informaţiile aceleiași surse, Ovidiu Burcă a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului şi va prelua conducerea tehnică a echipei în următoarele zile. Acţionarii clubului au acceptat numirea tehnicianului.

FANATIK a aflat că noul antrenor s-a întâlnit şi cu membrii din DDB, iar aceştia şi-au dat girul pentru preluarea echipei. Timpul scurt până la startul ligii secunde i-a făcut pe acţionari să ia această decizie, chiar dacă încă nu există un preşedinte la club.

Astfel, cu trei săptămâni până la startul ligii secunde, Ovidiu Burcă speră să rezolve cât mai multe dintre problemele de ordin tehnic de la echipă, astfel încât Dinamo să poată avea un start bun în Liga 2.

Ovidiu Burcă este un fost jucător la Dinamo. A jucat între 2002 şi 2005 la “câini”, interval în care a câştigat un campionat, trei Cupe al României şi o Supercupă. S-a retras din activitate în 2012, de la Rapid.

A fost conducător la Rapid în perioadele 2015-2018 și 2019-2020. Ulterior, a trecut la antrenorat şi în sezonul 2021-2022 a reuşit să promoveze CSM Slatina în liga secundă, însă nu a continuat pe banca tehnică.

Citește și:

Vacanța Simonei Halep în Grecia: ”Baterii încărcate”

Previous Dinamo a găsit investitor: „50%”
Next Culisele numirii lui Ovidiu Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *