Dinamo și-a găsit fotbalist! Vine de la Boloni din Belgia


Mircea Rednic este în lupta contracronometru de a întări echipa din Ștefan cel Mare, după concedierile de la finalul anului trecut. Și e nevoie de fotbaliști pe fiecare post. Deja au sosit trei, vor mai veni mulți. Probabil, cel mai important nume de pe listă în acest moment este cel al unui mijlocaș ofensiv sosit de la o forță a Belgiei în acest moment.

Reda Jaadi, 23 de ani, sosește la Dinamo de la Antwerp, locul 3 din Belgia, conform anunțului celor de la Gazeta Sporturilor. În loc să se bată la titlu cu Ladislau Boloni, a fost trimis sa încerce miracolul cu Dinamo, calificarea în play-off-ul Ligii 1. Reda are un singur meci în actuala ediție, dar a strâns 24 de partide in Jupiler Premier League și două goluri. Joacă atât extremă stânga, cât și decar.

Citește și:

Un fotbalist care a fost la AC Milan, pe lista lui Rednic

-->
Previous Un fotbalist care a fost la AC Milan, pe lista lui Rednic
Next Pe cine va avea coleg Sergiu Hanca la Cracovia

1 Comment

  1. Avatar
    Radu
    ianuarie 10, 2019
    Răspunde

    Are un frate la fel de talentat si mai tânăr. Îl cheamă Nabil Jaabi , e născut 96 și a fost luat de Udinesse la 17 ani . E liber de contract, a mai trecut pe la Ascoli, prin Grecia și prin Spania .E un jucător interesant, joacă bandă dreaptă.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *