Dinamo și-a găsit antrenor


-->
Dinamo și-a găsit antrenorul după ce Dario Bonetti a fost demis! Pe listă s-a aflat și Ilie Poenaru, dar acesta a refuzat.

Sorin Colceag, noul antrenor de la Dinamo! Anunțul lui Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan, președintele grupării din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, a anunțat că Sorin Colceag (49 de ani) va pregăti echipa de acum înainte.

Mureșan a explicat cum a ajuns la o astfel de soluție, dar și cât timp va avea la dispoziție noul antrenor pentru a demonstra că merită încrederea acordată.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureșan, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Oficialul ”câinilor” a explicat și de ce a ajuns la ”soluția Colceag”. ”A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează.

Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și joi la meciul de Cupă. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia.

Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva

Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Citește și:

Managerului Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru români: ”Mai bine ne înjurați sănătoși”

Previous Un antrenor din Liga 1 ofertat de Dinamo
Next Dușan Uhrin: „Dacă mă sună, putem vorbi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *