Dinamo-Sepsi pe Arcul de Triumf


În sfârșit! Dinamo va evalua pe stadionul „Arcul de Triumf”. Este anunțul zilei pe fanii dinamoviști, cei care așteptau cu nerăbdare această veste.

Anunțul clubului

Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe pe „Arcul de Triumf”

București, 1 noiembrie 2022. Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion „Arcul de Triumf”, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram.

„Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei României, programat marți, 8 noiembrie 2022, ora 21:00, va fi primul meci oficial pe „Arcul de Triumf” între două cluburi de fotbal.

Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17-24, noul stadion „Arcul de Triumf” a mai găzduit partida amicală de fotbal România U21 vs Finlanda U21 (scor 2-1, 25 martie 2022), precum și România vs Elveția la fotbal feminin (scor 1-1, 8 aprilie 2022).

Accesați https://youtu.be/qY2gbGyUhNo pentru imagini unice cu noul stadion „Arcul de Triumf”!

Citește și:

Dani Oțil către Elon Musk: ”De ce nu ai cumpărat România?”

Previous Jucătorii și-au primit salariile
Next Ionuț Negoiță a scăpat basma curată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *