Dinamo se vinde: ”Afacerea se va face”


Ionuț Negoiță este din nou în negocieri pentru vânzarea clubului Dinamo. De această dată familia regală din Emiratele Arabe Unite este interesată de clubul din Ștefan cel Mare.

”Pe 29 noiembrie, un club din Championship, Charlton, a fost cumpărat de un fond de investiții care are peste 60 de firme în toată lumea. E o chestiune de negocieri. Ei doreau să investească la Dinamo. În toată nebunia asta de a cumpăra clubul Dinamo, ei au cumpărat Charlton cu 65 de milioane de euro. Erau asociați cu Claudiu Florică.

Am stat de vorbă inclusiv cu Negoiță. Noi am adus ceva concret, era vorba de scrisoarea fondului de investiții, cei de acolo spuneau că voiau să cumpere clubul. Vorbim de familia regală din Emirate, care vrea să facă performanță la Dinamo

Eu am vorbit cu Claduiu Florică și i-am zis că, din tot fotbalul românesc, Dinamo merită acest lucru. La Dinamo trebuie schimbat tot, trebuie scos răul din rădăcină. De ce să dăm vina pe Ionuț Negoiță? El nu era obligat să știe fotbal, era investitor.

Negoiță a spus ce avea de spus. S-a tot negociat, dar s-au împiedicat de câteva lucruri. El trebuia să respecte cerințele fondului de investiții. Vrea să vândă în condițiile lui. Acum totul e oficial. Negoiță a primit o hârtie aseară. Eu nu cred că n-o să se întâmple această afacere”, a declarat Ana Maria Prodan.

Scrisoarea primită de dinamoviști aseară:

„Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluam anul fiscal, precum și să analizăm diligențele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni. În plus, trebuie să retineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obtineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Va rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”.

Citește și:

Corespondență din Spania. Ultimele detalii despre ”câini”

-->
Previous Mesajul lui Șumudică pentru Ionuț Negoiță
Next Florin Prunea: ”Veți vedea de acum” Detalii despre scandal și transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *