Dinamo se va lupta mâine în finala mică la Focșani. Ce s-a întâmplat cu rivalii după un sfârșit încins


Dinamo a încercat să atenueze șocul eșecului din Liga Campionilor cu Sporting Lisabona, însă a reușit foarte greu să arate ca multipla campioană a României care face legea în competiția internă în ultimii ani. Și tocmai a ieșit din lupta pentru primul trofeu al sezonului, după un eșec dureros, 25-26, la Focșani, în detrimentul rivalilor de la Steaua în Final Four al Cupei României.

Partida amânată cu o oră și jumătate din cauza incidentelor violente dintre fani i-a avut pe steliști la conducere încă din debut. Mohsen Babasafari, iranianul din poartă, a făcut minuni pentru formația roș-albastră, blocând de 6 ori din situație de 1 la 1 cu oponentul. Dinamoviștii au egalat cu 4 minute înaintea finalului, scor 25-25. Arbitrajul a lăsat de dorit și-a avut numeroase lacune pe durata partidei, câștigate de Steaua, scor 26-25.

Cu 10 secunde rămase din joc, unul dintre fluierași a făcut încă o eroare imensă. A dictat semicerc la o acțiune în care extrema stângă a Stelei a fost la mai bine de 15 centimetri de linie. Constantin Ștefan a cerut time-out, dar nu a putut desena acțiunea câștigătoare.

Finala mică va opune pe CSM Focșani ”dulăilor”, mâine, de la ora 15:00. După aceea va fi finala mare, Steaua vs Timișoara.

Înaintea partidei, fanii rivalilor au năvălit pe parchetul sălii și-au vrut să se răfuiască cu cei de la Dinamo. Jandarmii au apelat la gaze lacrimogene, înainte de a-i evacua pe ultrași. Au avut de suferit și localnicii, care au fost îndepărtați din zona respectivă, după care au fost singurii, vreo 600 la număr, care au asistat la confruntarea sportivă.

Jandarmeria a oferit și un comunicat oficial vizavi de cele întâmplate:

„Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Bacău au evacuat galeriile echipelor Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti. Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri ai echipei Dinamo şi cei 300 ai echipei Steaua au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei, pentru identificare şi sancţionare, conform prevederilor legale”.

Citește și:

”Vamă” pus la punct! Replici în cascadă împotriva lui Gheorghe de la oficialii clubului

-->
Previous ȘOC la Focșani! Ultrașii Stelei au sărit pe parchet. Fanii au fost evacuați și duși la Poliție. VEZI VIDEO cu momentele TERIBILE! A început meciul
Next ”Vamă” luat la pietre! Replici în cascadă împotriva lui Gheorghe de la oficialii clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *