Dinamo se va duela cu un președinte care e dinamovist, dar nu i-a manageriat niciodată pe ”câini”: ”E un club mare”


Dinamo are un meci extrem de greu pe teren propriu, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri, de la ora 20:30. Ca să rămână în calculele pentru play-off în 2020, echipa din Ștefan cel Mare trebuie să învingă atât pe elevii lui Leo Grozavu, cât și Botoșaniul în deplasare. O misiune destul de grea pentru Nistor și compania.

La Sepsi conducător este un om de fotbal despre care se știe că este dinamovist, Cornel Sfaițer, dar care n-a fost niciodată la Dinamo. El a vorbit despre confruntarea cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Dinamo vine după un eșec usturător la Sibiu. Din păcate avem timp scurt de recuperare, doar două zile. Ei stau mai bine din punctul ăsta de vedere. Te motivezi însă altfel când joci la București, cu Dinamo sau FCSB. Deci nu mai e nevoie de ceva suplimentar. E clar că locul 8 nu e onorabil pentru Dinamo.

Nici pentru noi locul 9 nu e bun. Dinamo pentru că e un club mare, cu istorie, iar noi pentru că oferim condiții foarte bune. Speram ca noi și Dinamo să ne batem pentru locurile 5-6, nu unde suntem acum. Asta îmi doream eu personal. Oricum, toate echipele sunt oscilante, nu e niciuna constantă. Ok, veți spune că Astra are 8 victorii la rând, FCSB a venit tare din urmă, dar n-au avut o constanță, pentru că altfel ar fi fost distanțate în frunte. Iar Dinamo cred că dacă avea liniște avea un parcurs mai bun! Pentru că are câțiva jucători interesanți, ca Nistor sau Sorescu”, a declarat Cornel Sfaițer.

Citește și:

Florentin Petre vorbește despre disensiunile de la Dinamo: ”Oare Negoiță înțelege ceva?

Previous Florentin Petre vorbește despre disensiunile de la Dinamo: ”Oare Negoiță înțelege ceva?
Next Adrian Mutu dă lovitura! Post important pe care îl va ocupa începând de miercurea viitoare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *