Dinamo se pregătește pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ce spun jucătorii


Dinamo merge excelent la handbal masculin. ”Dulăii” au în această seară un meci decisiv în Grupa D. Ei mai au nevoie de o victorie pentru a ajunge în play-off-ul pentru optimi de finală, cu Wacker Thun, ultima clasată, în deplasare. Meciul se va juca de la ora 21:00, în direct pe Digi2, Telekom 1.

Răzvan Gavriloaia, extrema dreapta a celor de la Dinamo, spune că el și colegii lui sunt pregătiți pentru meciul decisiv cu elvețienii de la Wacker Thun, într-un interviu pentru gsp.ro.

”Ar fi ceva extraordinar pentru noi, dar și pentru handbalul masculin românesc pentru că în ultimii ani a decăzut. Ar fi un pas mare de încredere, care ar debloca la nivel mental jucătorii din România. Se anunță un meci foarte greu, deși Thun are un singur punct. Elvețienii au pierdut toate meciurile de acasă la un singur gol sau la două diferență. Din punctul meu de vedere sunt o echipă mai bună decât Cocks, iar acasă mai bună și decât Elverum. Doar lipsa de experiență i-a făcut să aibă un singur punct. Puteau să aibă șase-șapte.

Suntem foarte motivați, ne dorim foarte mult să ne calificăm, sper să nu fie o presiune căreia să nu-i facem față. Experiența pe care am acumulat-o în ultimii ani să ne ajute să gestionăm bine meciul și să-l câștigăm pentru a ne asigura calificarea. Toată lumea trage în aceeași direcție, suntem un grup unit în tot ce înseamnă CS Dinamo în momentul de față. Suntem uniți spre victorie și în dorința de a ne califica. Rămâne să o demonstrăm și în teren!”, a declarat Răzvan Gavriloaia pentru gsp.ro.

Previous Cum îl caracterizează colegii pe Kawaya. Foarte amuzant
Next Trei jucători tineri pot ajunge sub comanda lui Rednic. Cine sunt aceștia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *