Dinamo se pregătește de derby. Uhrin, cerere specială pentru suporteri


Dinamo mai are trei finale în acest sezon regulat. Deși nu recunosc clar în mod public pentru că sunt conștienți că șansele la play-off sunt foarte mici, dinamoviștii visează ca în acest sezon să se întâmple o minune și să termine în primele șase formații. Dacă nu pierdeau stupid meciurile cu Sepsi și Botoșani, acum chiar aveau șanse reale.

Dar chiar și așa, ”câinii” nu se dau bătuți. Mai au un meci în deplasare la Voluntari, care se va disputa duminică, 9 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul Anghel Iordănescu.

Ulterior vine marele derby, cu FCSB, duminică, 16 februarie, care se va disputa pe stadionul Dinamo din rațiuni financiare. Pentru a închiria arena din Ștefan cel Mare costă doar 2.000 de euro, în timp ce pentru a juca pe Național Arena dinamoviștii trebuie să scoată din buzunare 30.000 de euro. Iar în acest moment nu-și pot permite acest lux.

Dusan Uhrin le cere fanilor să umple stadionul Dinamo și să facă o atmosferă așa cum era pe vremuri.

”E normal să se joace pe Ștefan cel Mare, suntem acasă aici, pentru spectatori era mai bine să se joace pe Arena Națională, dar sper că va fi un stadion plin aici. Pe vremea când antrenam Timișoara și veneam în Ștefan cel Mare era stadionul plin de fiecare dată. Suporterii erau fantastici aici, erau înfierbântați”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

https://doarromania.ro/manastirea-crisan-o-oaza-de-liniste-in-apuseni/

-->
Previous Dusan Uhrin despre transferuri: ”Asta ne dorim”
Next Nistor a fost uitat de dinamoviști: ”Eu voi fi mereu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *