Dinamo se poate umple de bani


Dinamo are în continuare probleme financiare, iar salvarea „câinilor” poate veni și cu ocazia marelui derby cu CSA Steaua, în care suporterii ambelor echipe promit spectacol în tribune.

Cum varianta Clinceni este exclusă din start, având în vedere că nu s-ar putea asigura securitatea unui asemenea meci, iar pe „Arcul de Triumf” se așteaptă montarea unui nou gazon, Dinamo este pregătită să joace partida cu roș-albaștrii pe Arena Națională.

Până acum, în acest sezon de Liga 2, Dinamo a evoluat la Clinceni în partida cu Oțelul Galați, pierdută cu scorul de 1-3. Această arenă a găzduit și duelul roș-albilor cu Progresul Spartac. Dinamo s-a impus în acel meci cu 1-0, însă nou-promovata în Liga 2 a fost gazdă.

Dinamo a ajuns la două înfrângeri în primele trei etape din Liga 2, dar „câinii” speră să-și revină până la marele meci cu CSA Steaua, programat să se dispute în etapa a șasea.

ProSport a aflat că sunt șanse foarte mari ca derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua să se joace pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. Până la acest meci, Dinamo va mai juca pe teren propriu cu Unirea Dej. Cel mai probabil, tot la Clinceni.

Varianta Clinceni nici nu este luată în calcul pentru derby-ul Dinamo – Steaua, iar pe arena „Arcul de Triumf” totul este incert în acest moment, în condițiile în care se schimbă gazonul. În plus, pe stadionul din „Ștefan cel Mare” nu se va mai juca niciun meci până la începerea procesului de demolare.

Deși Dinamo este în criză profundă, derby-ul orgoliilor din Liga 2 ar putea să aducă peste 30.000 de spectatori în tribune și o rețetă financiară de aproximativ 100.000 de euro, una extrem de importantă pentru viitorul apropiat al „câinilor”.

Citește și:

Răducioiu dă cu ”câinii” de pământ: ”De ce vorbește așa?”

Previous Veste mare dată fanilor dinamoviști
Next Cum a trăit Borcea retrogradarea echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *