Dinamo se luptă contra unui fotbalist cotat la 1 milion de euro


Dinamo are un meci tare diseară cu Gaz Metan, se vor uita problemele, mai mult sau mai puțin reale, cu salariile, vorbim aici de medieșeni, fiindcă roș-albii au ajuns la zi săptămâna asta. Iar echipa lui Rednic se va confrunta cu oamenii care sunt pe primul loc de play-out, cu 4 puncte în fața ”câinilor”.

Unul dintre cei ce vor crea pericol pentru buturile dinamoviste este un puști de viitor din campionatul intern, Darius Olaru, pentru care Mediașul a stabilit un preț de transfer de peste un milion de euro! Gaz Metan vrea să-l dea în vară, ca să obțină banii să scape de insolvență și să-și asigure și un început de buget pentru viitorul sezon. Cei de la Fanatik susțin că două echipe de top din Liga 1, CFR Cluj și CSU Craiova, au pus ochii pe internaționalul U21 și vor dori să facă o ofertă la finalul sezonului. Există și posibilitatea înjumătățirii sumei de transfer la care să se adauge un alt jucător eligibil U21 pentru Gaz Metan.

Olaru, 21 de ani, are 3 goluri și 5 pase decisive în actuala ediție în 30 de partide în toate competițiile și a marcat în poarta roș-albilor în victoria cu 3-2 din startul sezonului.

Citește și:

Două absențe MARI. Un titular a fost recuperat. Primul 11 la Dinamo – Gaz Metan

-->
Previous PAOK vine să joace un super-amical cu ”U” Cluj. Când va avea loc meciul
Next Două absențe MARI confirmate. Un titular a fost recuperat. Primul 11 la Dinamo - Gaz Metan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *