Dinamo se întoarce în Spania. Programul meciurilor amicale


Dinamo se întoarce în Spania pentru a pregăti returul campionatului și pentru a încerca să reușească minunea de a intra în acest sezon în play-off. ”Câinii” vor beneficia de cele mai bune condiții în Spania, la Benahavis, acolo unde Dusan Uhrin și staff-ul său va trebui să-i pregătească pe dinamoviștii care se vor mai întoarce din vacanța de iarnă.

Benahavis este o localitate situată la doar 10 kilometri de locul unde au fost cantonați dinamoviștii în această vară, când au stat la Barcelo Marbella. ”Câinii” de această dată nu se vor mai antrena la Marbella Footbal Center, ci vor beneficia de un teren de antrenament chiar lângă hotelul unde vor fi cazați.

Dinamo va merge în perioada 13-23 ianuarie în Spania, acolo unde vor avea parte de patru meciuri amicale. Ele vor începe cu o partidă de acomodare cu Marbella, locul 4 în Liga a III-a din Spania, pe 15 ianuarie, urmând unul cu Bochum, locul 11 în liga secundă germană, pe 18 ianuarie, cu Osijek, locul 14 din Croația, pe 20 ianuarie, și un amical foarte tare cu FK Krasnodar, pe 22 ianuarie, ocupanta locul 2 din Rusia!

Citește și:

-->
Previous Detaliul important din vestiar înainte de meciul cu Botoșani
Next Decizia de ultimă oră luată de Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *