Dinamo se desparte de doi titulari


Gabriel Moura la primul său interviu ca fotbalist al lui Dinamo
Zeljko Kopic a luat o decizie drastică. Conform Fanatik, Dinamo și-a concediat unul dintre căpitani, un jucător care a avut o contribuție semnificativă la menținerea echipei în SuperLiga.

În plină pregătire de vară, Dinamo a luat o decizie surprinzătoare, concediindu-și unul dintre căpitani. Această măsură radicală este cu atât mai uimitoare, cu cât fotbalistul a avut un rol important în menținerea „câinilor” în SuperLiga.

Decizia conducerii, luată de președintele Andrei Nicolescu și antrenorul Zeljko Kopic, este extrem de surprinzătoare. Gabriel de Moura a fost căpitanul lui Dinamo în turul barajului de promovare/retrogradare în SuperLiga, când roș-albii au învins-o pe Csikszereda cu 2-0.

Astfel, fundașul dreapta brazilian nu a făcut deplasarea cu echipa la Brașov, unde „câinii roșii” învins-o cu 8-0 pe Zărnești.

Gabriel de Moura a evoluat pentru Dinamo în două perioade: iulie 2019 – ianuarie 2020 și februarie 2022 – iunie 2024. În acest timp, apărătorul brazilian a îmbrăcat tricoul roș-alb de 94 de ori, a marcat un gol și a oferit trei assist-uri.

A plecat și Darko Velkovski

„Mulțumim, Darko VELKOVSKI!

Relația contractuală dintre Dinamo 1948 București și internaționalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final.

Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide și a marcat un gol pentru alb-roșiii, în Superligă.

Mult succes în carieră, Darko!”, se anunță în comunicatul clubului.

Citește și:

Unul dintre cele mai frumoase muzee ale României în aer liber: superb de vizitat primăvara

Previous Al cincilea transfer la Dinamo: Răzvan Pașcalău
Next Al șaselea transfer: Kennedy Boateng

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *