--> -->

Dinamo scapă de Cortacero: ”Nu mai calcă”


-->
Dinamoviștii au câștigat procesul cu Pablo Cortacero, dar momentan spaniolul a rămas acționarul majoritar al lui Dinamo cu 72% prin firma Lotus, preluată de la Ionuț Negoiță. Constantin Eftimescu însă este sigur că ibericul va renunța până la urmă la club și nu va mai reveni în țara noastră.

”Sincer, nu am avut nicio emoție. Nu am crezut nicio secundă că Pablo Cortacero își va face apariția la Tribunalul București! Deja e discreditat la modul general. Aveam informații din Spania că nu s-a mișcat.

Am văzut că a anunțat că va veni în România, dar cred că toată lumea s-a obișnuit deja cu minciunile dânsului. Eu unul, cu siguranță sunt imun. Asta e. Și dacă venea ce credeți că se putea întâmpla? Poate doar niște incidente cu suporterii, însă eu unul nici acest lucru nu îl cred. Adică să îl fi bătut sau ce să se fi întâmplat?

Depinde cum să apară. Ca persoană fizică sau cu ceva gloanțe? Vom vedea. Sincer, nu ne-am gândit la acest lucru. Eu nu cred că va mai călca niciodată în București și nu sunt singurul care gândește așa”, a declarat Constantin Eftimescu pentru Fanatik.ro.

Citește și:

ÎPS Teodosie reușește să strângă credincioșii noaptea și organizează un mic pelerinaj de Duminica Ortodoxiei: ”Am cerut”

-->
Previous Prima reacție oficială despre procesul câștigat cu Cortacero: "Un prim pas"
Next Dumitru Dragomir, mesaj pentru Cortacero: ”Pe calea ferată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.