Dinamo scapă de Cortacero. Discuții pentru un nou investitor


În direct la GSP LIVE, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit că este în căutarea unui nou investitor.

Oficialul „câinilor” se află în Dubai, unde a avut discuții cu mai multe instituiții financiare și a explicat cum poate Dinamo să scape de Pablo Cortacero, cel care deține pachetul majoritar de acțiuni.

„Cea mai bună variantă pentru Dinamo ar fi găsirea unui investitor real, cât mai repede.

Da, se poate scăpa foarte rapid de Cortacero. Potrivit legii insolvenței, o persoană care vine și susține activitatea unei societăți în reorganizare poate prelua acțiunile. Sunt exemple că se poate găsi un investitor în insolvență. Da, mă refer la domul Varga la CFR Cluj.

Am încercat să valorific câteva relații în Dubai, am declanșat niște discuții. Până acum au fost doar tatonări. Sper să am o discuție decisivă cu cineva de aici, dar până acum au fost doar tatonări. Nu știu ce se va întâmpla, nu vreau să dau speranțe fanilor.

Am discutat cu instituții financiare, care sunt interesate de profit, nu neapărat de istorie. Nu am avut ce să pun pe masă. Nu avem stadion, nu avem nimic palpabil, așa că nu există mare interes din acest punct de vedere. Totuși, s-ar putea juca mai repede în cupele europene, cu o investiție minimă, față de alte țări europene. Asta e mai mult o concluzie a mea.

Am ajuns la ideea că Dinamo a fost cumpărată pe ideea unui negoț, că s-ar putea găsi rapid un terț. Așa mi se pare. Nu am nicio dovadă. Nu cred că-i pot acuza de rea credință, ci de nepricepere. Probabil au făcut aceste contracte pe ideea «Hai să facem o echipă puternică, care să fie pe primele locuri și s-o vindem repede»”, a pus Răzvan Zăvăleanu la GSP LIVE.

Citește și:

Fotografiile pe Podul Minciunilor ar putea deveni amintire

-->
Previous Probleme în interior la Dinamo: ”Lumea încearcă să ascundă”
Next Ultima mutare a naționalei e un câine: ”Picior excelent, plin de energie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *