Dinamo, sat fără câini. Avertisment fără precendent


La Dinamo se potrivește perfect expresia sat fără câini în momentul de față. Deși Rednic spune de o săptămână să fie mai rezervați oamenii din club când vine vorba despre informații referitoare la transferuri, apar în continuare tot felul de nume de a ajuns să se facă licitație cu jucători. Ultimul caz, Diego Fabbrini, care este mai degrabă departe, decât aproape, de Dinamo. Rămâne de văzut dacă informația că s-au înțeles a pornit de la cineva din interiorul clubului sau de la agentul jucătorului pentru a putea negocia un contract mai mare cu CSKA Sofia, care oferă în acest moment cu aproape 100.000 de euro pe an mai mult decât dinamoviștii.

”Mă deranjează că sunt lucruri care se discută într-un cerc restrâns. Sunt oameni care suntem plătiți de Dinamo. Dar colaborăm, suntem băieți buni. Pe bune, acum. Nu voi mai vorbi cu nimeni de acum. În afară de Bogdan Bălănescu n-o să mai vorbesc cu nimeni. Aici imediat apare, a doua zi apare în ziare.

Mă deranjează că dacă vrei să faci un transfer nu așa se face. N-are voie să transpire de la noi din birouri. Pierdem transferuri așa. Pentru că trebuie să recunoaștem, nu oferim super mari salarii”, a fost semnalul de alarmă transmis de Rednic după meciul cu Poli Iași.

Citește și:

Rednic mai face eforturi pentru un jucător

-->
Previous ULTIMA ORĂ Cel mai important transfer, aproape picat. Ofertă de 270.000 de euro
Next Cum îi ironizează Rednic pe cei de la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *