Dinamo, salvată de Uhrin și de DDB. Steliano Filip: ”Mai mult”


Dinamo a reușit să evite chiar și barajul din Liga 1, un obiectiv ce acum trei săptămâni părea imposibil de realizat. Dar minunea a fost posibilă atât cu ajutorul celor din DDB, care au fost isteți și au salvat echipa nu doar financiar, dar și sportiv prin aducerea lui Dusan Uhrin. Probabil, dacă cehul venea mai devreme, acum formația din Ștefan cel Mare era în play-off. Dar niciodată nu este prea târziu și Dinamo totuși a fost salvată de la retrogradare în cel mai complicat moment din istorie.

”Ne bucuram că ne-am salvat. Ştiu că pentru tot ce înseamnă Dinamo e puţin mai dificil să spui că eşti fericit că ai rămas în prima ligă, dar ţinând cont de toate problemele care au fost la această echipă, ţin să le mulţumesc suporterilor” a spus Steliano Filip, la finalul jocului.

”Noi ştiam că suntem salvaţi cu un punct, ei n-au forţat şi eram in ultimele minute si decât să riscăm un contraatac sau o greşeală în apărare mai bine am jucat simplu” a mai spus fundaşul ”câinilor”

Spre finalul flash interviului de la finalul meciului, Filip a vorbit din nou despre suporterii lui Dinamo: ”Şi în această seară au fost la nivel inalt, ca de obicei sunt alaturi de noi ne bucurăm de abia asteptam să jucam cu stadioanele pline pentru ca au dat dovada de acest lucru si sunt convins ca ne vor ajuta si mai mult” a mai spus Filip.

Citește și:

Prințul Emanuel de Liechtenstein și prințul Dimitrie Sturdza îl dau în judecată pe reprezentantul Agent Green: 1 milion de euro despăgubiri

Previous O echipă din play-off speriată de Dinamo: „Nu-mi doresc să joc cu Dinamo”
Next Paul Anton despre toate greutățile de la club: „Nu ne simțim eroi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *