Dinamo, salvată de coronavirus


Dinamo, salvată în acest moment, este părerea lui Florentin Petre. Virusul ucigaș care a speriat întreaga omenire a ajutat-o pe Dinamo, este părerea fostului dinamovist.

”Din punctul meu de vedere, anul ăsta nu au avut noroc, pentru că s-a întâmplat lucrul ăsta. Aveau posibilitatea să retrogradeze. Mă doare inima, mă dor toate…lucrurile astea eu le-am explicat și le-am spus de foarte mult timp. Nu am fost băgați în seamă, atât eu, cât și alți fotbaliști care au jucat la Dinamo. S-a lucrat mai mult pe intuiție și cu siguranță va fi bine. Dar nu a fost. Și uite unde s-a ajuns!

S-a ajuns într-un moment în care istoria unui club să fie atât de greu de gestionat. Cu toate că se putea mai mult, cu siguranță, dacă exista înțelegere și nu exista răutatea asta în care să spui ”lasă că eu sunt mai deștept.” S-a greșit de prima dată când nu s-au ascultat niște lucruri pe care noi le-am spus. Am avut momente când echipa a mers foarte bine și au venit și ne-au spus: ”ați făcut egal pe nu știu unde, trebuie să plecați, pentru că trebuie să vină alții”.

Mă uitam la meciurile noastre, cu stadionul plin, cu suporterii care vin și fac sacrificii extrem de mari, iar acum, cu gestul pe care l-au făcut, cu toate că nu trebuiau să facă lucrul ăsta, pentru că suporterul vine la stadion să susțină echipa, suporterul este alături de jucători în fiecare moment, dar să nu aducă bani de-acasă. Dar ținând cont că s-a trecut printr-un moment foarte greu, este un lucru extraordinar pe care l-au făcut”, a declarat Florentin Petre pentru Telekomsport.

Citește și:

Rednic nu-l iartă pe Negoiță nici de ziua lui: ”Spune!”

Previous Rednic nu-l iartă pe Negoiță nici de ziua lui: ”Spune!”
Next INTERVIU Poliția scoate sportivii în stradă. Cum arată Savenco în costum de poliție: ”Zonă de război”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *