Dinamo s-a înțeles cu noul antrenor. Motivul pentru care spaniolii n-au făcut prezentarea EXCLUSIV


Dinamo a intrat într-o nouă eră, una profesionistă, deși oamenii sperau la mai multe lucruri într-o săptămână, de când spaniolii au preluat clubul. Dar tocmai pentru că aceștia sunt serioși, nu vor să se grăbească și să facă greșeli pe care mai târziu le-ar repara greu, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă.

Dinamo va avea un nou antrenor începând de marți! Contractul lui Cosmin Contra este redactat și este la fostul selecționer și rămâne ca astăzi să-și pună semnătura și să înceapă un nou mandat la echipa din Ștefan cel Mare, de unde a plecat la națională în luna octombrie 2017. Părțile sunt înțelese, dar antrenorul verifică bine contractele cu avocații înainte să semneze. Totuși, din respect pentru Gigi Mulțescu care a acceptat să vină la Dinamo într-o perioadă foarte grea, Contra nu va fi prezentat până marți! În același timp, cel poreclit ”Smurdul” va avea un loc important în club.

Din informațiile doardinamo.ro, Pablo Cortacero și-a dorit ca în momentul în care va fi prezentarea oficială la Dinamo să fie echipa sa completă. Ăsta este unul dintre motivele pentru care acesta a plecat în Spania și a lucrat în această săptămână să-l aducă pe Contra, dar și pe alți colaboratori care-l vor ajuta să implementeze un proiect de viitor în Ștefan cel Mare. Aceștia vor veni marți și în următoarele zile vor fi prezentați, dar vor avea și întâlniri importante cu suporterii care conduc Program DDB și alte persoane implicate în viața clubului.

Citește și:

Rafila explică momentul când se vor redeschide restaurantele

Previous Pulhac nu crede în spanioli: ”Voi ați văzut?”
Next Janusz Gol a plecat în Polonia. Șefii ”câinilor” trebuie să fie corecți cu el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *