Dinamo s-a despărțit de jucătorul adus acum 5 ani: „Am fost puțin dezamăgit”


-->
Dinamo Bucureşti s-a despărțit recent de jucătorul cu mai multe goluri decât toți atacanții lui Dinamo din acest sezon, Daniel Popa. Acesta a fost dat ca împrumut în vara anului trecut la Chindia Târgoviște până la sfârșitul acestui sezon. După ce s-a judecat cu „câinii” din cauza restanţelor financiare, Daniel Popa a reuşit rezilierea contractului şi a recuperat şi banii.

Deși unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la Dinamo și declarat dinamovist, acesta nu a ezitat să depună un memoriu împotriva clubului din „Ştefan cel Mare”, pentru a-şi recupera banii şi pentru a deveni liber de contract.

După o perioadă lungă în care s-a judecat cu Dinamo, vârful a ieşit învingător:

„Mi-am încheiat contractul cu Dinamo, mi-am primit toţi banii, acum mai am două luni contract aici (n.r. – la Chindia Târgovişte) şi apoi o să fiu liber. Am fost puţin dezamăgit, pentru că mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa, mai ales în momentele grele, dar asta a fost decizia lor de a mă împrumuta, eu le-am respectat”, a declarat Daniel Popa pentru Telekom Sport.

„A fost puţină suferinţă, pentru că am stat acolo trei ani, am pus suflet în fiecare sezon faţă de alţii şi îmi doream să ajut mai mult echipa. Fiind dinamovist de mic şi părinţii mei la fel şi mergând la fiecare meci… Vorbeam cu tata că şi-ar fi dorit să fiu acolo şi să ajut mai mult”, a mai spus Daniel Popa.

6 goluri a marcat Daniel Popa în acest sezon, mai multe decât toţi atacanţii din curtea lui Dinamo, în acest sezon.

Daniel Popa a venit la Dinamo în 2016 chiar de la Chindia Târgoviște. În tricoul ”câinilor” a jucat de 104 ori, a marcat de 17 ori și a ofetit 11 pase de gol.

Citește și:

Zlatan și ai lui, cu șef moldovean? ”Am făcut ofertă”

Previous Jucătorul care urmează să semneze cu Dinamo
Next Ioan Mărginean: „Eu nu neg”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *