Dinamo riscă să fie evacuată din Ștefan cel Mare.


Noi probleme pentru Dinamo. După ce Ionuț Negoiță a solicitat ca oficialii clubului să părăsească birourile de la hotelul RIN din cartierul Vitan, Dinamo riscă să fie evacuată și din „Ștefan cel Mare”

PlaySport.ro a aflat că, în ultimele săptămâni, reprezentanții SC Dinamo 1948 SA au primit mai multe somații și notificări din partea conducerii Clubului Sportiv Dinamo, care adminstrează complexul sportiv, pentru a achita datoriile din ce în ce mai mari pe care societatea le înregistrează în baza contractelor de închiriere și prestări servicii încheiate între CS Dinamo și SC Dinamo 1948 SA.

Conform aceleiași surse, SC Dinamo 1948 SA înregistrează o datorie de aproximativ 35.000 de euro, în urma căreia dinamoviștii de la CS au fost obligați să-i someze pe dinamoviștii de la SC Dinamo 1948 SA.

Playsport a luat legătura cu Ionuț Popa, președintele C.S Dinamo.

„Acum 10 minute am închis o discuție cu ei, au spus că vor rezolva și vor achita. Le-am dat această somație, e adevărat, legea ne obligă să facem acest lucru, nu avem cum altfel. Să știți că nu este prima! A rămas să facă plata”, a confirmat Ionuț Popa.

Citește și:

Paul Anton aproape de plecare: ”Să vedem dacă ajungem la consens”

-->
Previous Detalii despre Dusan Uhrin: „Va continua cu Dinamo”
Next Dănciulescu recunoaște: "Borcea și Badea ajută financiar echipa"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.