Dinamo riscă retrogradarea dacă nu găsește bani pentru doi oameni neplătiți. Suma e MARE


Vești proaste pentru dinamoviști. Chiar dacă strâng bani pentru licență, se pare că șefii clubului se tem acum cel mai tare de datoriile către oamenii cu care au lucrat sau lucrează direct.

Mai mult, Bogdan Bălănescu, președintele clubului, l-a contactat pe Laurențiu Corbu pentru a semna un act oficial, care era destinat pentru a ajuta la dosarul pentru obținerea licenței. În respectivul act era specificat faptul că fotbalistul acceptă să-și încaseze salariile restante începând cu sezonul viitor. Cum Corbu n-a semnat nicio hârtie, „câinii” sunt obligați să-i achite datoriile jucătorului sau pot retrograda în Liga 2, scrie PROSPORT.

Deși e sub contract cu Chindia după ce a fost dat afară de Uhrin la începutul acestui an, Corbu încă mai are de primit banii pentru două luni și jumătate. Mai exact, suma pe care fundașul dreapta o are de primit este de 8.000 de euro. Pentru a-și lua licența, Dinamo e obligată să-i plătească lui Corbu salariul pentru luna decembrie, ianuarie și o parte din februarie.

Și Florin Prunea, actualul manager general al clubului, susține că are de încasat o sumă impresionantă de bani de la roș-albi. Mai exact, 15.000 de euro trebuie să intre în conturile fostului mare portar.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Raed Arafat, anunț IMPORTANT pentru toți românii

Previous Rednic, gest SUPERB pentru Dinamo
Next Ionel Dănciulescu despre gestul lui Stanciu: ”Din ce știu eu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *