Dinamo riscă o amendă mare după focarul de COVID-19


Măsura conform căreia jucătorii ar trebui să stea în izolare în timpul epidemiei de COVID-19 a fost contestată de toată lumea, dar se pare că ea ar fi fost de bun augur în această perioadă.

După ce conducătorii și jucătorii au făcut front comun și au spus că vor să plece acasă și să nu mai rămână în cantonamente în timpul sezonului pentru a fi feriți de infecția cu coronavirus, FRF a adoptat un protocol prin care spera că cei din cluburi vor fi precauți și-și vor informa jucătorii de riscurile la care se expun.

Conform acestui protocol sanitar, Dinamo poate încasa cea mai are mai mare amendă, adică 100.000 de lei, aproximativ 20.000 de euro. Dar aceasta din informațiile doardinamo.ro se va da în urma unei anchete prin care se va stabili modul prin care s-au infectat și cel mai important dacă s-au respectat regulile împotriva noului coronavirus.

Ce prevede protocolul medical:

-Amendă de 100.000 de lei pentru apariția la un club a unui focar de infecție (minimum 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcția deținută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID-19.

Citește și:

Băsescu îi dă sfaturi lui Iohannis: “Îi trosneam demult”

Previous Doar doi jucători au simptome. Detalii de la Dinamo EXCLUSIV
Next Cine a infectat pe cei șase jucători cu COVID-19

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *