Dinamo riscă colapsul financiar. Detalii importante EXCLUSIV


Ionuț Negoiță vrea să scape cât mai repede de Dinamo, chiar dacă clubul a fost salvat de la retrogradare. Spaniolii ar trebui să ajungă la începutul săptămânii, dar nu este deocamdată nimic sigur, aceștia au avut de mai multe ori intenția de a veni și a semna actele, dar tot timpul a intervenit ceva.

Iar acum acel ceva este extrem de periculos pentru Dinamo. Un club cu datorii foarte mari și care este foarte posibil să nu se mai poată baza pe banii din drepturile TV! De ce? Pentru că depinde de un vot al cluburilor din Liga 1 care va avea loc în săptămâna următoare și în funcție de acesta se va stabili dacă formațiile care au retrogradat practic în acest sezon, dar care au fost ținute în Liga 1 datorită situației create de noul coronavirus, vor mai primi bani din aceste drepturi sau nu!

Oricum, în cazul în care se va vota ca Dinamo și Chindia să primească totuși ceva, acești bani care se vor împărți la 16 echipe nu vor fi mulți pentru Dinamo! Iar ”câinii” trebuie să dea deja din ei 300.000 de euro spaniolilor! Când își vor recupera ibericii banii pe care i-au împrumutat e iarăși o nebuloasă în cazul în care nu vor prelua clubul. Pentru că deținătorul drepturilor TV nu va mai acorda sumele în avans cum au făcut-o până acum.

Așa că Dinamo nu se va mai putea autofinanța. Practic, în acest moment dacă nu vin spaniolii, singurul proiect care poate ține clubul în viață este Program DDB, acolo unde dacă s-ar înscrie într-adevăr 100.000 de oameni, cât are Peluza Cătălin Hîldan în momentul de față, ar putea salva clubul din cea mai neagră din istorie.

Citește și:

Un jucător important, în negocieri cu o formație de play-off?

Previous Un jucător important, în negocieri cu o formație de play-off?
Next Zicu despre Dinamo: ”Mi-ar fi pus probleme”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *