Dinamo, refuzată


Dinamo are probleme pentru a găsi un stadion pe care să dispute partida cu Farul Constanța, meci programat în etapa 10. Pe Național Arena este un festival, la „Arcul de Triumf” sunt lucrări la gazon, la Târgoviște, mai nou, au fost refuzați, astfel că ultima variantă duce spre Ploiești, stadionul „Ilie Oană”, scrie Prosport.

Din păcate pentru „câini”, varianta „Eugen Popescu” –Târgoviște pare că a picat, după ce oficialii clubului și cei ai Consiliului Local au atras atenția asupra unui aspect deranjant pentru ei. Meciul dintre Dinamo și Farul Constanța este programat vineri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21, iar a doua zi, sâmbătă, de la ora 11, echipa antrenată de Vasile Miriuță o întâlnește, pe același stadion, pe Dumbrăvința.

În aceste condiții, dâmbovițenii cred că oraganizarea meciului Chindiei va fi imposibil de efectuat, astfel că au refuzat-o pe Dinamo.

Ajunși în bejanie, roș-albii speră, acum, ca lucrările de germinare la gazonul de la „Arcul de Triumf” să se termine într-o perioadă în care să le fie permis accesul lângă Cașin și, astfel, echipa lui Ovidiu Burcă să poată reveni pe stadionul care i-a devenit casă încă din eșalonul secund. Dacă nu, varianta de avarie luată în calcul este în fief-ul unui rivale istorice, la Ploiești, pe arena „lupilor- galbeni”.

Citește și:

Înălțarea Sfintei Cruci, semnificație și de ce se ține post

Previous Noul acționar al lui Dinamo: ”Sunt dinamovist de mic”
Next Dinamo pregătește surprize mari pentru fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *