Dinamo refuzată de un nume greu


-->
Marius Niculae rămâne un nume important în rândul Dinamo dinamoviștilor. Membru fără vot în Comisia Tehnică a FRF, acesta a fost contactat de Dinamo pentru a ocupa un rol în staff-ul lui Mircea Rednic. „Săgeată” a refuzat, întrucât cele două funcții făceau obiectul unui conflict de interese.

„M-au căutat cei de la Dinamo. Dar era un conflict de interese, întrucât nu s-a pus problema să plec de la Federație. Funcția pe care doreau ei să vin acolo nu se potrivea cu ceea ce fac la FRF. Nu-mi place să las o treabă neterminată, tocmai ce am venit aici”, a declarat Niculae în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Dorit de fani și de Mircea Rednic înapoi la Dinamo, Ionel Dănciulescu spune că nu a discutat încă despre o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni. Nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae.

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Citește și:

Pelerinajul la Sfânta Parascheva, reguli în 2021

Previous Rednic a găsit și mijlocaș ofensiv. E sârb și ultima dată a jucat în Jupiler League
Next DDB le mulțumește lui Badea și Negoiță pentru ajutor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *