Dinamo, refresh la nivel de marketing


Efervescență la Dinamo. Schimbarea acționariatului și victoria cu Unirea Slobozia au dat un alt ton în vocea clubului. Acum, a venit rândul celor de la Marketing să anunțe schimbări.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat lansarea noului portal pentru fanii roș-albi.

„Market Dinamo (https://market-dinamo.ro/) este noul portal pentru cumpărături dedicat suporterilor dinamoviști, operat direct de către Dinamo 1948 S.A. 
Market Dinamo funcționează prin sistemele existente de marketing afiliat. Îi încurajăm pe toți suporterii dinamoviști să își înceapă mereu cumpărăturile intrând întâi pe market-dinamo.ro și accesând de acolo magazinele lor online favorite printr-un simplu click sau un touch – dacă utilizează un smartphone sau o tabletă.

Fiecare achiziție efectuată în acest mod va direcționa automat un procent din prețul plătit de suporteri clubului de fotbal Dinamo. În viitorul apropiat, în funcție de preferințele fanilor și de achizițiile acestora, vom lucra împreună cu site-urile lor favorite pentru a obține reduceri și promoții speciale, dedicate dinamoviștilor!
Încurajăm fiecare suporter să acceseze și să exploreze toate magazinele online prezente pe market-dinamo.ro și îi asigurăm că își vor putea achiziționa aproape toate produsele favorite, fără niciun cost suplimentar, susținând totodată clubul Dinamo!
„Ce pași trebuie să urmez?” 1. Intră pe https://market-dinamo.ro/
2. Alege magazinul dorit
3. Alege-ți produsele
4. Finalizează comanda
Market Dinamo este abia la început de drum, însă în scurt timp vom adăuga noi funcționalități și ne vom extinde rețeaua de parteneri. 
Pentru a afla ce magazine avem deja în program, intră pe https://market-dinamo.ro/. Dacă ne lipsește magazinul tău online preferat, nu ezita să ne contactezi la adresa de e-mail accesibilă din website!
Market Dinamo aparține în totalitate DINAMO 1948 S.A.”, scrie în comunicatul oficial.
Citește și
https://doarromania.ro/nicolae-badea-le-face-reclama-noilor-actionari-prima-urgenta-a-clubului/
Previous Gemenii Irimia își spun povestea
Next Vești tari de la noul șef al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *