Dinamo – reacție după trădarea lui Rotariu


-->
Suporterii lui Dinamo au scos „la lumină” o serie de declarații pe care Dorin Rotariu (28 de ani), acum la FCSB, le-a făcut în perioada în care îmbrăca tricoul alb-roșu. „Nu am să trădez niciodată, asigura pe atunci mijlocașul de bandă.

FCSB a anunțat marți transferul lui Dorin Rotariu, extremă dreapta care revine astfel în România după 6 ani și jumătate petrecuți la cluburi din străinătate: Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.

Transferul nu le-a picat bine fanilor lui Dinamo, club pentru care Rotariu a evoluat 5 ani, între 2012 și 2017. Cei de la Tribuna Dinamo au publicat un video din acea perioadă, în care Rotariu asigură că „nu am trădat și nu am să trădez”, o aluzie la o posibilă trecere la FCSB.

„Nu am trădat și nu am să trădez indiferent de agenții mei și de prieteni. Am venit la Dinamo pentru a face performanță, să pun suflet și să ajung în Europa.

Lupt pentru suporteri, mă gândesc tot timpul la ei. Punctul lor de vedere contează foarte mult pentru mine. Fără ei, nu veneam la Dinamo”, afirma Dorin când era „câine roșu”.

Și pe contul oficial de TikTok al clubului a fost publicat un videoclip în legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la FCSB.

Acesta debutează cu prima parte a unui citat celebru: „Fie mori erou…”, moment în care apar imagini cu un gol înscris de Dorin în poarta FCSB-ului, și continuă cu partea a doua: „Fie trăiești suficient cât să devii personajul negativ”.

Dinamo prezintă aici o captură cu anunțul transferului la FCSB, în alb-negru, aluzie la faptul că Rotariu a „murit” pentru suflarea dinamovistă.

Clipul poate fi urmărit AICI.

30 de goluri și 21 de pase decisive a reușit Dorin Rotariu în tricoul lui Dinamo, în 142 de meciur

Citește și:

CTP despre războiul Israel – Hamas: ”Adunătură de Ferentari și Rahove în deșert”

Previous Impresionat de evoluțiile jucătorului dinamovist
Next Anunț teribil pentru fanii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *