Dinamo primește o veste bună


-->
Dinamo a fost reprimită în zona modernizată a bazei de pregătire de la Săftica. O veste bună primită înaintea derby-ului cu CSA Steaua.

La sfârșitul lunii iunie, când încă nu se dezmeticiseră după retrogradarea echipei, roș-albii au mai primit o veste negativă. În urma acumulării unor datorii neachitate, Ionuț Negoiță, fostul patron, i-a evacuat pe cei de la formația de fotbal din „aripa renovată” a cantonamentului de la Săftica.

Așa cum preciza Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al grupării, Negoiță nu a mai prelungit contractul cu clubul al cărui patron a fost, iar echipa de fotbal a fost nevoit să se relocheze câțiva metri mai în interiorul bazei sportive, în clădirea din spate.

Au fost și momente mai puțin plăcute, când cei de la club au dezvăluit că nu mai au acces nici la sala unde sunt mașinile de spălat, astfel că ajunseseră să ducă echipamentul și ce mai era de spălat într-o comună de lângă Săftica, în baza prieteniei cu un suporter din zonă al „câinilor roșii”.

În cele din urmă, chiar dacă Ionuț Negoiță a transmis că a ajuns la un acord de principiu vizavi de vânzarea bazei, cu omul de afaceri William Shoucair, dar care va mai dura ceva timp din cauza situației complicate a proprietății de la Săftica, oficialii clubului dinamovist au intermediat cu succes discuții cu reprezentanții fostului patron, astfel că echipa a revenit în „aripa renovată” a fostei baze SRI.

Administratorul special, Vlad Iacob, s-a implicat, roș-albii au revenit în zona respectivă, modernizată, ocupând camerele care sunt acolo, dar și zona de lobby.

Citește și:

În ce țară plănuiește Simona Halep să se mute după divorț

Previous Vlad Iacob: „Discuțiile continuă"
Next Comunicat impresionant al PCH-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *