--> -->

Dinamo privată de 3 penalty-uri


-->
Dinamo este de departe cea mai dezavantajată echipă și în acest sezon, așa cum se întâmplă deja de câteva sezoane bune. Deciziile mereu împotriva alb-roșilor se văd și în clasament, căci echipa a fost privată de minim 10 puncte în acest sezon, ceea ce ar fi clasat-o peste locurile de baraj.

Fanii din PCH au emis un nou comunicat în acest sens, venind cu declarații din partea fostului mare arbitru, Ion Crăciunescu.

Comunicat PCH

„DINAMO FURATĂ CA-N CODRU!

Ion Crăciunescu, prezent în studiol Digisport, a analizat fazele controvestate din meciul Dinamo – Univ. Craiova.

CONCLUZIA ESTE UNA ȘOCANTĂ:
Dinamo a avut 3 penalty-uri clare neacordate, iar adversarii ne-au egalat în urma unui corner care a fost acordat eronat, deși tușierul semnalizase un offside evident.
Ion Crăciunescu nu este singurul specialist în arbitraj care a vorbit despre dezastrul lui Barbu de la ultimul meci.

Bomboana pe colivă (pentru că asta îi doresc unii lui Dinamo) este faptul că la meciul cu oltenii, CCA a testat sistemul VAR. Asta pentru că tot se fac EXPERIMENTE DE ARBITRAJ pe noi în ultima vreme.

Cu o etapă în urmă am câștigat cu Chindia, dar și atunci ne-a fost refuzat un penalty clar și mare cât Arena Națională. Șutul lui Grădinaru i-a rupt mâna unui adversar aflat în careu. Până și comentatorii de la Digi, care de obicei văd invers, au spus că e penalty fără dubii.

Cum ar fi să avem VAR în România, pe teren să fie Barbu și la butoane să fie Bârsan?” – se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

Iubitul Elenei Udrea: ”Încalcă Constituția”

-->
Previous Lupu: "Nu a ajuns trompeta lui Dinamo"
Next Programul DDB se pregătește de alegeri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.