Dinamo primește întăriri la antrenamente


Steliano Filip nu a fost inclus în lotul echipei pentru meciul cu FC „U” Craiova, însă va reveni de luni la antrenamentele lui Dinamo.

Stelu a fost pus la punct de Rednic în conferința premergătoare partidei, însă el se întoarce de luni la antrenamente și intră în calcule pentru duelul cu Academica Clinceni de vineri.

Fără victorie în campionat de când a revenit pe banca lui Dinamo, Rednic a aflat că se va putea baza în regim normal pe fundașul Cătălin Carp. Fotbalistul moldovean s-a confruntat cu o accidentare ușoară și n-a fost nici pe bancă împotriva Craiovei lui Trică.

În ceea ce-l privește pe Michel Espinosa, francezul se va putea antrena cu echipa începând de la finalul acestei săptămâni, astfel că nu va fi pe teren nici cu Clinceni, după ce a absentat de la ultimele partide.

Cât despre programul echipei, GSP.ro a aflat că jucătorii „câinilor” vor efectua câte un antrenament în fiecare zi înaintea duelului cu Academica de la Giurgiu. Joi, dinamoviștii vor efectua testarea COVID obligatorie.

Citește și:

Torje este zen: ”Trebuie să eliminăm asta”

-->
Previous Un fotbalist de la Dinamo vrea să se retragă
Next Jucătorii lui Dinamo desființați: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *