Dinamo pregătită să intre într-o noua eră


Dorin Iacob, tatăl administratorului special de la Dinamo, a avut în această seară o intervenție la Radio Dinamo 1948, la emisiunea Ultras Dinamo, difuzată pe Realitatea Sportivă. Întreaga emisiune o puteți vedea AICI. Acesta a declarat că este o chestiune de zile până când Dinamo va avea noi acționari.

Acesta a explicat că așteaptă un răspuns de la acționarul majoritar, Dorin Șerdean, într-o zi sau două, însă indiferent de răspuns, oamenii interesați de a investi la Dinamo nu vor fi impierdicați de a aduce bani la club, și de a transfera fotbaliști pe bani.

Dorin Iacob a explicat că obiectivul oamenilor de afaceri este acela de a promova în primul an, dar investițiile nu vor fi afectate în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla.

Cele mai importante declarații ale lui Dorin Iacob:

„Avem un grup consistent de oameni care s-au înțeles în primul rând că pot forma o entitate care să investească. Fiecare dintre ei își stabilesc modalitatea prin care o vor face. 80% sunt lucrurile clarificate, dar voința de a investi este de 100%.

Dorim mâine, dacă se poate, să semnăm cu investitorii, și poimâine să mai facem niște achiziții. Noi încercăm să accelerăm să mai prindem câteva zile de transferuri(n.r 7 septembrie este ultima zi), de și mai bună calitate și chiar contra unor sume de bani, pe care investitorul și le va putea permite, fără să treacă prin conturile de insolvență ale lui Dinamo.

În acest moment sunt foarte încrezător că avem soluții de investitori. Implementarea acestei soluții se poate face într-un timp foarte scurt din clipa asta. Dacă nu se trece și la achiziția pachetului de acțiuni, se continuă procedura de a se realiza investiția și aportul de capital, dar fluxurile în care se vor face vor fi mai lente și mai condiționate de anumite etape.

Eu cred că într-o zi sau două, domnul Șerdean își va definitiva poziția. Acesta s-a exprimat că nu are posibilitatea de a investi.

Citește și:

Nicolae Ciucă: ”Îi datorăm recunoștință Regelui Mihai pentru 23 august 1944”

Previous Cerințele lui Șerdean pentru a ceda Dinamo
Next Sfaturile lui Țucudean pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *