Dinamo pregătește surprize mari pentru fani


-->
Dinamo se pregătește de revenireaa pe National Arena, stadion unde Dinamo a obținut victoria istorică cu FC Argeș din luna mai. Deși s-au vândut foarte puține bilete, codnucerea așteaptă măcar 15.000 de suporteri. Totuși, urmărind vânzarea biletelor până în prezent, numărul este unul de domeniul fantasticului.

Fanii își pot achiziționa bilete fizic, de la casele de bilete dinspre Bd. Pierre de Coubertin, după următorul program: joi: 12:00 – 20:00 și vineri: 12:00 – 22:15, dar și online de AICI: https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-u-craiova-1948/

În schimb, fanii care vor veni la stadion vor avea parte de numeroase surprize. Comunicatul oficial al clubului:

FANZONE DINAMO REVINE

„🔥 Câinilor, după o așteptare îndelungată, Fanzone revine cu forțe proaspete, dar și cu un update firesc pentru Superliga României! În următoarele zile, pe paginile social media ale echipei, vom da hint-uri cu privire la noile activități din zona dedicată suporterilor!
👊🏻 Te așteptăm la deschiderea porților stadionului, cu două ore înainte de startul partidei cu FCU Craiova, începând cu 19:30. Apoi fă-ți drum spre Fanzone Dinamo, unde, în plus față de binecunoscutele autografe și poze cu favoriții, vei avea parte de o experiență completă de fan.
❓ Oare ce activități vor fi la Fanzone? Rămâi cu ochii pe paginile Dinamo București pentru un update joi și vineri, cu indicii referitoare la ce poți găsi în noul Fanzone!
❗️ Mai multe indicații, inclusiv despre zona exactă a amplasării Fanzone în cadrul Parcului Arenei Naționale, veți putea afla în cadrul postărilor informative din cadrul zilelor de joi și vineri.”

Experiență nouă

„Official Hospitality
🇲🇨 Îți dorești un upgrade la experiența ta de vizionare a meciurilor? Clubul Dinamo București dorește să pună la dispoziție loje pentru doritori!
💎Programul Official Hospitality se adresează persoanelor și companiilor care vor să urmărească meciul la cele mai înalte standarde.
🍽 Catering inclus
❗ Rugăm persoanele care sunt interesate sau doresc să primească mai multe informații referitoare la ofertele de bilete pentru programul Official Hospitality să ne scrie pe adresa mail de ticketing a clubului.
📩 bilete@dinamo1948.ro”

Citește și:

Lamine Ghezali pregătește marea revenire: „Altul va fi rezultatul”

Previous Dinamo, refuzată
Next Cine e cel mai nou acționar al lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *