Dinamo pregătește o lovitură pe piața transferurilor


-->
Dinamo pregătește o lovitură pe piața transferurilor. ”Câinii” vor un jucător din La Liga, mijlocaşul spaniol al celor de la Real Valladolid, Luismi Sanchez (27 de ani), însă fotbalistul crescut la Sevilla ezită să accepte oferta din România.

Spaniolii anunţă că, dacă transferul nu se va realiza în prima săptămână a lunii ianuarie, Dinamo se va reorienta rapid.

Luismi Sanchez şi-ar dori să rămână în Spania, mai ales că mai multe cluburi din Segunda Division şi-au arătat interesul pentru închizătorul iberic. Până în acest moment, conform presei din Spania, singura ofertă venită pe adresa clubului este cea din partea dinamoviştilor, care şi l-ar dori pe Luismi Sanchez împrumut, cu opţiune de cumpărare în vară.

Luismi Sanchez are 100 de meciuri pentru formaţiile din Sevilla (27 pentru Sevilla C, 72 pentru Sevilla B, 1 pentru Sevilla), şi alte 33 de meciuri pentru Valladolid, cu care a semnat în urmă cu trei ani de zile. A fost împrumutat la Gimnastic pentru şase luni, pentru care a jucat 14 meciuri.

Citește și:

OFICIAL ”Ne vom despărți de unii jucători”

Previous OFICIAL ”Ne vom despărți de unii jucători”
Next Speranțe de început de an. Vești bune pentru ”câini”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *