Dinamo pregătește noi transferuri: „În două zile o să mai facem”


Fundașul stânga Sorin Bustea (27 de ani), ex-UTA, le-a fost propus celor de la Dinamo, anunță GSP. „Câinii roșii” vor lua o decizie în această săptămână.

Până acum, roș-albii au realizat o singură mutare, Răzvan Patriche, fundaș central de 35 de ani, ex-Clinceni, în rest, doar a tratat pentru foarte mulți jucători. Fără sorți de izbândă până în prezent. Aceasta și întrucât nu a mai reușit să elibereze locuri în echipă și salarii în bugetul clubului.

„În două zile o să mai facem”, a transmis Iuliu Mureșan, administratorul special.

Tot căutând jucători pentru zonele centrale ale fiecărui compartiment, roș-albii au calculat și ce vor face dacă se vor materializa câteva plecări. Preconizată, respectiv forțată. Pentru flancul stâng al echipei.

Nikos Kainourgios, jucător adus de Mircea Rednic și care ar fi continuat dacă ar fi rămas „Puriul”, nu se mai antrenează cu restul formației, ci separat, alături de Marko Nunic, cei doi așteptând să se materializeze un transfer în afară și să ajungă la un acord cu Dinamo privind rezilierea.

Totodată, Steliano Filip dorește să părăsească „Ștefan cel Mare”, în ciuda optimismului lui Mureșan și a lui Flavius Stoican. În acest moment, fundaș stânga este Andrei Radu, care poate evolua și ca fundaș dreapta, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot: 9.000 de euro/lună, beneficiind de contractul făcut la începutul „erei Cortacero”.

Astfel, Dinamo ar putea activa planul B. Le-a fost propus un fotbalist liber de contract în prezent, Sorin Bustea, 27 de ani, care tocmai a reziliat cu UTA în ultima zi din 2021. Jucătorul e de acord cu mutarea, mai ales că s-ar integra în parametrii financiari doriți de dinamoviști, un salariu de până în 5.000 de euro pe lună. Fundașul stânga a mai evoluat la CS Snagov și Daco-Gettica până să evolueze pentru „textiliști”, începând din vara 2019.

Citește și:

Crește rapid incidența cazurilor Covid în Capitală

-->
Previous Dinamo are variante: ”Portarul cu cele mai bune reflexe”
Next Moldoveanu a plecat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.