Dinamo pregătește 3 transferuri bombă


Conform GSP, Dinamo pregătește trei mari surprize pe piața transferurilor. Îl va păstra pe bulgarul Antoni Ivanov (26 de ani), iar la antrenamente s-au prezentat mijlocașii Valentin Lazăr (32 de ani) și Neluț Roșu (28 de ani).

Bucureștenii le-au transmis celor de la CS Universitatea Craiova că vor activa clauza de 50.000 de euro din contractul lui Ivanov, pentru un transfer definitiv.

Conducerea grupării din Ștefan cel Mare l-a convins pe mijlocașul de 26 de ani să aștepte, fiindcă săptămâna viitoare a fost anunțată numirea unui administrator special și a unui antrenor principal!

„Băiatul ar vrea să rămână, nu ar avea o problemă, dar să i se păstreze contractul existent. I s-a transmis să mai aibă răbdare câteva zile, să vină la antrenamente, el se pregătește în regulă până acum”, au transmis dinamoviștii.

Oficialii clubului au confirmat pentru GSP că bulgarul este jucătorul lui Dinamo, în întregime, iar dacă ar fi să plece, o va face doar pe sumă de transfer.

Dinamo schimbă liniile ca la hochei. Astăzi, mijlocașii Valentin Lazăr și Neluț Roșu s-au prezentat la antrenamentele de la Săftica, potrivit Prosport.

Lazăr a evoluat ultima dată sub comanda lui Dan Alexa, la Reșița, în al treilea eșalon. Neluț Roșu a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna în stagiunea precedentă.

Citește și:

Disperat să plece de la Dinamo: ”Vor pe mine cât scrie pe Transfermarkt”

Previous Un fost secund aproape de a prelua Tottenham
Next Ionuț Chirilă despre venirea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *