Mobilizare generală pentru play-off


Biletele la meciul dintre Dinamo și Poli Timișoara se vând ca pâinea caldă. Partida cu bănățenii se joacă pentru un loc în play-off-ul din Liga 2. Partida de duminică de pe „Arcul de Triumf”, ora 13:00, se va juca în fața unui stadion arhiplin.

Entuziasmul e la cote maxime printre fanii lui Dinamo, mai ales că echipa are șanse importante de a intra în play-off-ul ligii secunde.

Peste 4.000 de bilete au fost deja epuizate în doar câteva ore de la momentul punerii lor în vânzare. PCH e deja sold-out, precum și unele sectoare de la Tribuna a II-a.

Oficialii câinilor roșii” speră că vor găsi înțelegere pentru a juca în continuare în play-off pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin, mai ales că, în cazul unei calificări în play-off, va crește și miza duelurilor, și numărul de spectatori care vor sprijini formația lui Ovidiu Burcă.

Dinamoviștii au jucat deja pe cochetul stadion de lângă Parcul Herăstrău în prima etapă de pe teren propriu din 2023, 6-0 cu Unirea Constanța, vor continua să dispute acolo partidele ce-ar putea constitui revenirea spre primul eșalon. Cu bănățenii, sigur vor juca pe arena de 8,207 de locuri, scrie gsp.ro.

Citește și:

Insula în formă de inimă din Mediterană

Previous Contra și-a găsit echipă în Arabia Saudită
Next Anunțul conducerii dacă Dinamo ratează play-off-ul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *