Dinamo poate vinde un junior în străinătate


Dinamo are probleme financiare grave, lucru confirmat în această seară de către conducerea DDB. Este nevoie urgentă de bani, iar momentan aceștia nu pot veni decât din partea suporterilor, dar și din posibile transferuri de jucători. Juniorul Mario Lăcătuș a fost vândut pe 50.000€ la FCSB, bani cu care Dinamo va mai achita câteva datorii urgente. E posibil să nu fie singurul astfel de transfer.

Jurnalistul Daniel Șendre, dinamovist adevărat, membru DDB și cel care se asigură de comunicarea între membrii cotizanți și DDB, a transmis un mesaj în această seară. Acesta a explicat ce se va întâmpla cu banii luați pe puști, dar și faptul că un alt junior se află în probe, la o echipă din afară. Dacă s-ar realiza transferul, Dinamo ar putea primi 200.000€.

„Astăzi au intrat în cont 50.000 € pe puștiul vândut la FCSB. Banii intră înapoi în viitor, se plătesc chirii pe terenuri, salarii la antrenori și contractele juniorilor, pe care nu vrem să-i pierdem. Nici nu mai contează cum am ajuns aici, trebuie să înfruntăm realitatea și să ne asigurăm că Dinamo va crește copii buni în continuare.

Dinamo mai are încă un puști în probe, la o echipă din afară. Dacă transferul se realizează, vor intra peste 200.000 €” – Daniel Șendre pe contul personal de Facebook.

În urma cu câteva zile, ProSport. oferea mai multe detalii despre această posibilitate.

Fiorentina este clubul din Italia cu cel mai mare interes legat de tinerii jucători din România.

Clubul la care a jucat și Ianis Hagi ar putea legitima în aceste zile alți doi fotbaliști români. Este vorba despre doi jucători care sunt în probe la echipa de under 18 a celor de la Fiorentina.

David Tone este un fundaș central, născut în 2004, care a fost crescut de Dinamo.

Un jucător de la Dinamo a ajuns la Fiorentina
Tânărul jucător ar putea fi transferat însă dacă îi convinge pe antrenorii de la Firenze, în aceste zile. Alături de el se mai află aproape de a semna cu Fiorentina un alt fundaș central, Robert Toma, născut tot în 2004. Acesta s-a născut în Italia, unde locuiesc părinții săi și provine de la academia celor de la Lucchese.

Citește și:

Momente grele pentru Dinamo: „Vindem și alți jucători”

-->
Previous Momente grele pentru Dinamo: "Vindem și alți jucători"
Next Fundașul golgheter pe care îl vrea Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *