Dinamo poate scăpa de aproape 1,5 milioane de euro din datorii


-->
Suma totală a creanțelor acceptate în cazul insolvenței clubului Dinamo este de 6,62 milioane de euro, mai mică decât valoarea inițială cerută de persoanele înscrise la masa credală.

RTZ, administratorul judiciar care se ocupă de insolvența lui Dinamo, a publicat joi tabelul preliminar al creanțelor. Suma totală acceptată este de 32.728.594,56 lei, aproximativ 6,62 milioane de euro. Inițial, entitățile înscrise la masa credală cereau suma de 8.080.000 de euro.

O bună parte, mai exact 6.101.573,02 lei, sunt creanțe sub diverse condiții. Aici intră și litigiul nefinalizat cu Poli Timișoara, în valoare de 5,4 milioane lei, pentru transferul lui Dorin Rotariu. Tabelul preliminar poate fi atacat cu apel.

Nu există o dată limitată legal vorbind. Planul de reorganizare trebuie depus în maximum 30 de zile de când avem tabelul definitiv al creditorilor. Noi astăzi suntem la momentul în care am întocmit tabelul creditorilor. Nu pot spune care va fi numărul contestațiilor la acest tabel. În funcție de aceste contestații vom avea o primă variantă a tabelului, apoi poate fi atacat și cu apel. Lucrurile se pot întinde între 3 luni și un an.
– Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Citește și:

USR-PLUS și AUR au depus moțiunea de cenzură a Guvernului Cîțu. Dan Barna și Dacian Cioloș acuzații dure

Previous Dinamo pregătește al cincilea transfer
Next Atacantul care va fi prezentat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *