Dinamo poate rămâne fără Dusan Uhrin. Clauza surpriză din contractul antrenorului


Dinamo dădea semne de viață cu Dusan Uhrin, dar și acesta ar putea fi pierdut din cauza greșelilor manageriale ale șefilor echipei din Ștefan cel Mare. Antrenorul ceh de 51 de ani a fost una dintre ultimele opțiuni ale conducătorilor, ei având alți tehnicieni pe listă. Dar cum toți au avut pretenții, aceștia au refuzat și s-au văzut nevoiți să-l ia pe Uhrin, care n-a avut nicio pretenție!

Și cum n-au avut încredere că el va reuși la Dinamo, i-au pus o clauză de tot râsul! 15.000 de euro este clauza de reziliere a antrenorul care a revitalizat-o pe Dinamo într-un timp destul de scurt, scrie gsp.ro. Și chiar dacă echipa este pe locul 9, la 5 puncte de Gaz Metan Mediaș, rezultatele lui sunt extrem de bune pentru ce meciuri a avut de jucat! Practic, în cele mai importante cinci meciuri din campionat, a avut doar o înfrângere, cu Universitatea Craiova, dar și aia poate fi interpretabilă pentru că dacă nu era anulat golul lui Moldoveanu poate alta era soarta partidei.

Cert este că din informațiile noastre antrenorul nu vrea să plece de la Dinamo. Dar este neplătit și el de 2 luni, la fel ca tot staff-ul și jucătorii. Nu duce lipsă de bani și n-a venit pentru bani la Dinamo, ci pentru performanță. Dar nu știm ce se va întâmpla dacă lucrurile nu vor intra pe un făgaș normal la Dinamo și el va primi o ofertă de la un club care chiar se poate bate la trofee în viitor.

Citește și:

Ce datorii are de fapt Dinamo. Cum poate scăpa de faliment

Previous Ce datorii are de fapt Dinamo. Cum poate scăpa de faliment
Next FOTO Nistor și-a regăsit un fost coleg la națională. Conducătorii pun presiune să joace

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *