Dinamo poate rămâne fără antrenor: ”Eu pot să plec”


Momentul adevărului pentru Dinamo vine începând de săptămâna viitoare. Spaniolii au promis că în această perioadă vor face mărirea de capital pe care toți dinamoviștii o așteaptă cu sufletul la gură. Iar cel mai interesat dintre ei este Cosmin Contra, care vrea să aibă un vestiar mulțumit. Sunt jucători din lot care pe 15 octombrie fac 3 luni de când sunt neplătiți, datorii cu foști antrenori, foști jucători sau colaboratori nestinse și situația financiară a clubului fiind foarte grea, conturile fiind din nou goale.

Ionuț Negoiță a luat prima tranșă din drepturile TV din acest sezon pentru a se asigura că nu pierde banii pe care clubul i-ar fi datorat firmelor sale. A doua tranșă ar trebui să intre săptămâna următoare, aproximativ 200.000 de euro, din care ”câinii” trebuie să plătească și o parte din salarii, dar și datorii urgente. Ceea ce-i imposibil dacă nu se face mărirea de capital pe care Pablo Cortacero a promis-o.

Cosmin Contra a amenințat voalat că pleacă dacă nici de această dată nu se plătesc salariile și nu se ajunge cu banii la zi.

”Eu sunt antrenorul echipei, nu patronul echipei, toată lumea mă întreabă de bani…Am negociat cu spaniolii, am avut discuții despre acest proiect, mi s-a părut un proiect serios, am fost contactat pentru a fi antrenorul echipei și am niște clauze în contract în care eu pot să plec, dacă proiectul nu este așa serios cum am discutat”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Citește și:

Patriarhul Daniel, mesaj pentru conducătorii țării: ”Este o măsură discriminatorie”

-->
Previous Dan Nistor cere executarea deciziei Comisiilor. Dinamo poate pierde puncte în clasament
Next Ion Crăciunescu, mesaj pentru spanioli

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *