Dinamo poate primi noi bani pe Sorescu


Deian Sorescu (24 de ani) a ajuns în această iarnă în Polonia, de la Dinamo București, după doi ani și jumătate petrecuți în „Ștefan cel Mare”.

Fostul fotbalist al lui Dinamo s-a transferat în Polonia pe 21 ianuarie 2022. De atunci, Sorescu a jucat în 11 meciuri în tricoul noii sale formații, reușind să marcheze un gol și să ofere un assist.

Giovanni Becali, cel care a intermediat mutarea lui Sorescu la Racow, a dezvăluit la cât se poate ridica suma tranzacției, în cazul în care Dinamo va primi toate bonusurile menționate în contractul dintre cele două părți. Totodată, agentul l-a lăudat pe fostul căpitan al „câinilor”, despre care a spus că este în fiecare etapă cel mai bun om al polonezilor.

Luni, 2 mai, echipa la care evoluează Sorescu va juca finala cupei, împotriva lui Lech, ocupanta locului 2. O eventuală a lui Rakow i-ar putea aduce bani frumoși echipei bucureștene.

Dinamo, aproape de a primi toate bonusurile

„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Stelu Filip, sincer: ”Am obținut ce trebuia”

Previous 17 jucători pot pleca de la Dinamo
Next Ce le-a cerut Uhrin jucătorilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *