Dinamo poate prelua șefia play-out-ului. Ce are în minte Mircea Rednic pentru primul 11


”Câinii” sunt la un punct în spatele celor de la Gaz Metan și îi pot depăși astăzi pe medieșeni după partida de la Chiajna de la ora 18:00 cu Concordia. Mircea Rednic se confruntă cu alte probleme de lot, Dinamo nu se împacă extraordinar cu terenul sintetic de la Chiajna, dar adversarii sunt ultimii în clasament și nici ei nu mai cred în salvarea de la retrogradare.

Așa cum a dezvăluit și la conferința de vineri, ”Puriul” nu se poate baza pe Sorescu, suspendat, iar Papazoglou încă nu a fost refăcut și nu se știe dacă va mai juca în actuala ediție. În plus, doi fotbaliști importanți pentru roș-albi, Aliji și Filip sunt incerți, s-au accidentat, iar Rednic nu ar vrea să-i forțeze. Astfel, la fel ca împotriva celor de la Hermannstadt, dinamoviștii au probleme de efectiv. Probabil, Kabashi va juca iar fundaș stânga, dacă nu va trece acolo Ricci Grigore care a mai jucat în acea bandă la juniori, dar și la seniori.

Nici Montini nu e sută la sută refăcut, de aceea randamentul său a fost mai scăzut la Sibiu. În plus, bucureștenii au probleme și cu cei trei jucători care țin Ramadanul, frații Jaadi și NDiaye. S-ar putea ca Rednic să poată apela și la cei trei, cu toate că iar există problema că ei trei nu beau și mânâncă până la apus, ori meciul începe la ora 18:00.

Iată cu cine ar putea juca Rednic la Chiajna: Muțiu – Dussaut, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi – Zenke, Șerban, Nistor, N. Jaadi – Montini, Christovao. Oricum, după remiza albă și ștearsă de la Sibiu, Dinamo trebuie să învingă contra Concordiei pentru a-și recăpăta alura de echipă ce la anul vrea să se bată la titlu.

Citește și:

LISTĂ Cei cinci jucători pe care Rednic vrea să-i aducă neapărat

-->
Previous Veste uriașă pentru Gicu Grozav! Ar putea deveni coechipier cu un ex-dinamovist, coleg de națională
Next I-A PRINS BINE Fotbalistul care și-a schimbat look-ul și jocul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *