Dinamo poate pierde GRATIS în iarnă pe una dintre vedetele echipei


Strategia clubului în ultima vreme nu este deloc una bună. Sunt discuții în vestiar conform cărora unii jucători își primesc salariile mai repede decât alții, care au restanțe mai mari. Cum se decide doar conducerea știe, dar în general vedetele echipei sunt recompensate așa.

Iar acum a mai apărut o problemă. Gsp.ro scrie că Mattia Montini s-a săturat de situația de la Dinamo unde nu există stabilitate financiară și i-ar fi transmis impresarului să-i caute urgent echipă pentru la iarnă. Iar italianul poate pleca liber pentru că nu și-a prelungit contractul cu Dinamo, iar în vară devine liber de contract. Astfel, dacă-și găsește o înțelegere la iarnă și semnează contractul, el poate rămâne până-n vară la Dinamo și să plece atunci la următoarea sa echipă.

Rămâne de văzut dacă se va schimba acționariatul la Dinamo și atunci lucrurile s-ar așeza și din punct de vedere financiar și asta l-ar putea face pe Montini să-și prelungească contractul și să fie din nou unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei.

Citește și:

Filip Mrzljak explică ce are: ”Nădăjuiesc”

Previous ULTIMA ORĂ Negoiță parafează mâine actele pentru vânzarea clubului. De ce depinde totul
Next Marica dă lovitura în București și se va lupta cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *