Dinamo poate face un SUPERTRANSFER! Un fost internațional se ANTRENEAZĂ cu echipa


Dinamo se pregătește intens de meciul de marți de la Craiova, cu Universitatea, din sferturile Cupei Românie, ultima posibilitate de salvarea sezonului de către roș-albi. Florin Bratu a făcut cunoștință cu noii săi elevi, l-a readus și pe Ionuț Șerban la prima echipă, iar de vineri are un fost internațional sub comandă la pregătiri. Un fotbalist cu 113 selecții la prima reprezentativă!

Rămas liber după experiența Rayo Vallecano, Răzvan Raț, în vârstă de 36 de ani, se antrenează cu roș-albii, au informat cei de la Gazeta Sporturilor. Bratu și Raț au câștigat împreună campionatul cu Rapid în 2003. Dinamo are avea nevoie de un fotbalist în banda stângă, acolo unde este titular Vlad Olteanu. Răzvan Raț a oferit o scurtă replică pentru doardinamo.ro vizavi de subiect: ”Momentan, doar mă antrenez și atât. Nu am o ofertă de la Dinamo, așa cum am din străinătate, de exemplu, din Europa și din Asia. N-am discutat nimic, doar antrenamente și atât”.

Dacă Raț va semna cu Dinamo, atunci Bratu va avea o nouă problemă. Pe cine va folosi în campionat pe postul jucătorului Under 21, așa cum scrie la regulament? Fiindcă Olteanu era folosit titular pentru a respecta regula Under 21. Ar putea fi o șansă pentru Robert Moldoveanu sau Alin Dudea sau oricare dintre tinerii crescuți de academia din Ștefan cel Mare.

-->
Previous Cea mai importantă zi din viața lui Sergiu Hanca
Next Florin Bratu vorbește despre un posibil transfer al lui Raț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *