Dinamo poate face astăzi un transfer spectaculos


Dinamo a făcut doar egal ieri cu Poli Iași și este în continuare pe loc retrogradabil. Dar ar putea da o mare lovitură pe piața transferurilor. Gabi Tamaș este la un pas de a se întoarce în Ștefan cel Mare. Azi are loc o nouă rundă de negocieri la Rin și dacă părțile ajung la o înțelegere, fundașul ar putea juca următorul sezon din nou pentru ”câini”.

După ce săptămâna trecută, fostul internațional a avut mai multe discuții cu oficialii „câinilor” și a rămas că o să ofere un răspuns până la sfârșitul săptămânii, brașoveanul a revenit la București în cursul zilei de luni și sunt șanse mari să-și pună semnătura pe contract.Chiar dacă va reveni la formația care l-a lansat în fotbalul internațional, Tamaș nu poate îmbrăca tricoul alb-roșu în acest sezon.

Totuși, simpla prezență a stoperului în vârstă de 36 de ani la antrenamentele „câinilor” este văzută de către șefii clubului drept un câștig, experiența fundașului central fiind considerată un catalizator pentru jucătorii lui Adi Mihalcea, în special în aceste momente dificile pe care le traversează echipa, scrie Prosport.ro.

Citește și:

Previous Când se dă verdictul care ar putea duce Dinamo în finala Cupei
Next S-a schimbat antrenorul la Dinamo: "Vin fără bani"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *