--> -->

Dinamo poate avea un nou președinte: ”Eu pot fi Smurd pe salvat cluburi”


-->

La Dinamo se anunță schimbări importante în următoarea perioadă. Din informațiile doardinamo.ro spaniolii au mai virat ieri 200.000 de euro și ar putea prelua echipa în cel mai scurt timp. De asemenea, ar putea avea și un nou președinte în locul lui Bogdan Bălănescu, care a intrat în gura suporterilor. Ioan Mărginean spune că ar veni ca să salveze Dinamo

”Eu puteam să ajung la Dinamo în iarnă. Dar cum era să las Mediașul în iarnă, care se bătea la play-off cu Dinamo? Eram considerat trădător, dar acum îmi pare rău. Dacă ai onoare, nu pleci. Am scos echipa din insolvență și aștept să vină pețitorul s-o ia. Nu cred că aș fi fost organizator de competiții la Dinamo. Erau problemele cu Prunea și cred că domnul Negoiță voia să nu mai fie război, că nu aduce nimic bun războiu.

Eu zic că a fost lipsă de comunicare la Dinamo. Dacă ai comunicare poți compensa lipsa banului. Am vorbit cu Țălnar zilele trecute și i-am spus că trebuie să se coboare la nivelul jucătorilor și să le spună că onoarea e importantă. Să-și dea viața pe teren și suporterii atunci te aplaudă.

Eu am fost un pălmaș, un muncitor, n-am fost talentat, mi-e rușine de ce am jucat, dar dacă-ți dai viața suporterii apreciază. Trebuie să avem o mentalitate serioasă, jucătorii să bage piciorul și să plece la mai bine

Eu sunt convins că Dinamo se salvează. Va juca baraj cu Rapid, pe Arena Națională, cu 50.000 de suporteri. Mă duc la meci și bate Dinamo cu 3-0. Ar fi bună acum o ofertă de la Dinamo. E SMURD Mulțescu acolo, eu pot fi SMURD pe salvat cluburi”, a declarat Mărginean pentru ProSport.

Citește și:

Magic Summer Waves, parcul acvatic din București care-ți face vara magică în siguranță

-->
Previous OFICIAL 10 jucători de la Dinamo au coronavirus
Next Anunțul lui Gigi Mulțescu: ”Nu se mai poate face”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.