Dinamo poate avea un nou atacant la antrenamente


Dinamo are nevoie urgentă de jucători. În atac, Dario Bonetti îi are la dispoziție doar pe Robert Moldoveanu, Cătălin Măgureanu sau Andreas Mihaiu, însă niciunul dintre ei nu este un marcator în adevăratul sens al cuvântului, fiind folosiți mai degrabă ca un al doiea vârf.

FANATIK a stat de vorbă cu Florentin Petre, antrenorul Daciei Unirea Brăila, cel care a insistat pentru împrumutul atacantului Gabriel Răducan pe malul Dunării.

Jucătorul este un produs al academiei Dinamo și are 20 de ani, fiind împrumutat la Brăila pentru acest sezon. Jucătorul evaluat la doar 10.000 de euro conform transfermarkt va împlini 21 de ani pe 7 noiembrie și este în continuare eligibil pentru regula U21.

Cu toate astea, criza din ofensiva lui Dinamo i-ar putea forța pe cei din Ștefan cel Mare să apeleze la serviciile tânărului jucător: „Momentan, singurul jucător împrumutat de la Dinamo e Gabriel Răducan. Mi-a plăcut și l-am luat eu pe un an de zile. Apoi se întoarce la Dinamo. Dacă dă 10-15 goluri la Brăila sigur o să ajute Dinamo!”, a spus Florentin Petre pentru Fanatik.

Florentin Petre are mare încredere în calitățile lui Gabriel Răducan și e convins că în momentul în care se va întoarce la Dinamo jucătorul va fi pregătit să joace în Ștefan cel Mare: „Ce pot să vă spun e că va fi foarte bine pregătit când se va întoarce la Dinamo. Asta vă asigur! Chiar dacă nu avem condițiile de acolo se antrează foarte bine și într-un mediu corect. Am mare încredere în el. Crește într-un spirit de profesionist”.

„Se poate întoarce”

Dacă atacantul va reuși să aibă prestații bune în tricoul Brăilei, dinamovistul e convins că Răducan s-ar putea întoarce la Dinamo mult mai repede: „Se poate întoarce în iarnă dacă Dinamo va avea nevoie de el! Nu știu detalii dacă are vreo clauză în contract. Dar pe mine m-ar încânta să revină la Dinamo. Dacă joacă bine la mine și marchează măcar șase-șapte goluri, eu zic că ar fi o alegere bună. Ca atacant trebuie să dai goluri. E cel mai important.

Nu pot să mă opun dacă au nevoie de el! Când unui jucător îi este mai bine decât la mine nu mă pot opune. Mai ales că e vorba de Dinamo. Nu pot să îl țin și să îmi bat joc de el! Acolo ar putea să se dezvolte altfel”, a spus antrenorul celor de la Dacia Unirea Brăila, Florentin Petre pentru FANATIK.

Gabriel Răducan a făcut parte din lotul echipei a doua a lui Dinamo, fiind împrumutat începând cu 2019 la mai multe echipe printre care Daco Getica și CSM Reșița: „Normal că am visat să fiu la Dinamo, dar dacă au ales să mă împrumute eu nu am ce să fac, o să joc, o să-mi fac treaba și sper să revin. Visul meu cel mai mare este să ajung să-mi întrețin familia din fotbal”.

Citește și:

Ofertă din Turcia pentru Anton

-->
Previous Ofertă din Turcia pentru Anton
Next Robert Moldoveanu: „O să mă duelez cu Sorescu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.