Dinamo poate aduce în vară un fotbalist polivalent. A ajuns să joace și 4 posturi!


Dinamo are de gând să transfere cinci, poate chiar șase, fotbaliști în mercato de vară. Cel puțin asta dorește Mircea Rednic, care i-a anunțat astăzi din nou pe jucătorii săi că vor fi examinați până la finele sezonului. Antrenorul pune presiune pe elevii săi ca să vadă ce pot realiza, fiindcă din sezonul viitor vor să se bată la titlu.

Printre jucătorii care pot îmbrăca din vară tricoul alb-roșu este Ivan Pesic, așa cum vă informam ieri. Croatul a marcat de trei ori și a oferit două assist-uri în 8 partide pentru Șahtior Karagandy. Astăzi, fotbalistul a declarat pentru Gazeta Sporturilor că a devenit polivalent în Kazahstan.

La vară, el și Dinamo trebuie să decidă dacă revine în România. El n-ar spune nu. ”De două ori am jucat și fundaș dreapta, chiar și stânga. Dar și mijlocaș stânga ă descurc, nu doar dreapta. Am ajuns polivalent. Nu ar fi corect să mă exprim eu acum vizavi de ceea ce va fi la vară. Eu sunt dispus la orice fel de discuție. Până când va veni momentul să vorbim, încerc să-mi ajut echipa cât mai mult, cu goluri sau cu pase decisive.

Bineînțeles că în toată această perioadă am urmărit ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, m-am bucurat la fiecare succes. Suporterii din Ștefan cel Mare au rămas în sufletul meu”, a comentat Pesic pentru sursa citată.

Citește și:

Trei probleme mari la Dinamo: ”Cine a înțeles, va rămâne, cine nu ”bye, bye””

-->
Previous Trei probleme mari la Dinamo: ”Cine a înțeles, va rămâne, cine nu ”bye, bye””
Next De ce nu se mai antrenează ”câinii” în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *