Dinamo poate aduce 6 jucători de la CFR


Iuliu Muresan (D), presedintele clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany (C), finantatorul echipei CFR Cluj, si fiul sau, pozeaza in timpul spectacolului de la stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca, prin care gruparea ardeleana a sarbatorit realizarea eventului in acest an, joi, 27 mai 2010. Componentii echipei CFR Cluj au primit "Inelele de Campion" din partea cotidianului ProSport, in cadrul unui spectacol. MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO
Iuliu Mureșan (67 de ani), președintele lui Dinamo, a dezvăluit ce planuri și-au făcut cei de acolo pentru perioada de mercato.

Oficialul ”câinilor” a început deja să caute soluții și a aruncat un ochi și în lotul extrem de numeros al celor de la CFR Cluj, de departe ”cel mai bogat” din Liga 1. Dar, Dinamo mai așteaptă și o mână de ajutor de la Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev.

„Flavius Stoican, care a jucat sub conducerea lui Mircea Lucescu la Șahtior, a vorbit cu Mircea Lucescu pe acest subiect (n.r împrumutul unor jucatori de la Dinamo Kiev). Jucătorii din lotul lui CFR ar fi buni la Dinamo”, a spus Mureșan, la Digi Sport.

”Trebuie să luăm jucători care s-au antenat cu lotul primei echipe la care au activat. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți, care s-au antrenat și care au jucat măcar câteva meciuri.

Nu putem lua jucători extracomunitari, o să luam jucători români și comunitari”, a mai spus Iuliu Mureșan, la Fotbal Club.

La finalul partidei cu Randers, scor 1-2, din Danemarca, președintele echipei CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre ce urmează să se întâmple la club în perioada următoare. Balaj anunță că CFR Cluj va renunța la jucătorii care nu mai au loc pe Lista A pentru meciurile din Liga 1, deoarece sunt plătiți și nu au drept de joc:

Conform Digisport, ei sunt jucătorii legitimați la CFR Cluj nu au drept de joc în Liga 1

Cristiano Pereira Figueiredo (30 de ani, portar)
Denis Ciobotariu (23 de ani, fundaș)
Ovidiu Hoban (38 de ani, mijlocaș)
Jonathan Emanuel Rodriguez (31 de ani, mijlocaș)
Anas Tahiri (26 de ani, mijlocaș)
Guessouma Fofana (28 de ani, mijlocaș)

Citește și:

Când se întorc elevii în bănci după Anul Nou. Când va mai urma o altă vacanță, se reiau olimpiadele!

 

-->
Previous Obiectivul ascuns stabilit de șefii lui Dinamo
Next Deian Sorescu este dorit de o echipă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *